Bemutatkozás

Bemutatkozás

Cégünk története 1994-ig nyúlik vissza. Az egyéni vállalkozás jogutódjaként 2007-től működik a KALMÁR KOLOR Kft a jelenlegi formájában, Sárváron.

A vállalkozás festék kiskereskedelemmel foglalkozik Sárváron a mai napig, Mozaik Bolt nevű telephelyünkön. A termékskála a kezdetekhez képest jóval szélesebbé vált. Festék választékunkban megtalálható a legtöbb hazai gyártó és importőr terméke: AKZO, Tikkurila, POLI-FARBE, JUB, RIGIPS, Eggrokorr, DÜFA, TRILAK, KEMIKÁL termékek.

Festékválasztékunkban speciális anyagok is jelen vannak. Ilyen a faipar számára minőségi termékeket kínáló MILESI és az AKZO faipari festékcsaládja. A fémipar számára a spanyol URKI festékgyár termékei szolgálnak tökéletes megoldásként az elvárásoknak megfelelve.

Festékeinket több 10.000 színben keverjük az üzletben található 6 színkeverő gépünkön. A faipar számára bútoripari pácok előállítására is berendezkedtünk.

A festék forgalmazás kiegészül hőszigeteléshez szükséges anyagok forgalmazásával. Teljes körűen ajánlunk termékeket homlokzatszigetelésre illetve más hőszigetelési feladatok megoldására.

Foglalkozunk szárazépítészeti kellékanyagok értékesítésével is: gipszkarton profilok, kiegészítő anyagok. Forgalmazunk belső és külső díszítésre alkalmas hungarocell díszléceket, díszítőelemeket, továbbá belső terek felújításához vagy dekorációjához tapétákat, tapétaszegélyeket, bordűr csíkokat.

Célunk, hogy a szakipar és a lakosság igényeit is maradéktalanul kielégíthessük.Cégünk tagja az egyik legnagyobb magyarországi festékbeszerzési társulásnak. Ennek is köszönhető, hogy árainkkal versenyképesek vagyunk a piacon. Széles árukészletünknek köszönhetően a felmerülő igényeket azonnal vagy nagyon rövid határidővel tudjuk teljesíteni.

Kollégáink sok éves tapasztalata és szakmai felkészültsége segíti a szakszerű kiszolgálást és tanácsadást.

Elérhetőségek

KALMÁR KOLOR Kft.

9600 Sárvár,
Gárdonyi u. 1
Telefon:
+36-95/320-173
E-mail:
mozaikbolt@globonet.hu
KALMÁR KOLOR Kft. - Magyar